Jaka Remec je dobil krila!

Sedemindvajseti januar je bil za Jako Remca prav poseben dan. Mladi BMX up je postal eden najmlajših športnikov pod okriljem blagovne znamke Red Bull.

Rojstnodnevno presenečenje


 Presenečenje ga je čakalo v BMX Parku Tržič. Mislil je, da bo to še en normalen dan, ko se tja odpravi na trening. Pa temu ni bilo tako. Čakali so ga ožji prijatelji, trenerji in seveda faraoni “Slovenske Redbull ambasade”. Čelado mu je izročil kar njegov trener Senad Grosic, tudi sam dolga leta ambasador blagovne znamke Red Bull in njihov športnik. 

Jaka Remec se je tako pridružil šesterici slovenskih športnikovki so pod okriljem Red Bulla. To so: Peter Kauzer (kajak), Filip Flisar (smučarski kros), Janja Garnbret (plezanje), Domen Škofic (plezanje), David Pleše (triatlon) in Luka Kovačič (gorski tek).

Tam sva bila na povabilo njegovega očeta prisotna tudi jaz in kamera Janeza Jakoba Dremlja. Nastal je hiter video v katerem sem temeljito izprašal Jakovega kondicijskega trenerja Gašperja Kristana. Nekaj besed sva si izmenjala tudi s trenerjem Senadom Grošićemsvoje pa je dodal tudi Jakov oče in največji podpornik Sandi Remec. Za konec sem pred kamero ujel še enega najboljših športnih fotografov Samota Vidica. Samo je bil tam z razlogom, saj je za Red Bull v fotoobjektiv lovil celotno dogajanje.

Več izveš v spodnjem videu!

Nazaj na blog