PARTNERJI

WHEELBASE SHOP

Bike shop z dušo! Prijetna trgovina z dobro robo in super ekipo mladih in talentiranih modelov, ki furajo in sledijo trendom.

CULT

Logaški modeli s hudim servisom za Fox in Marzocchi vzmetenje. Seveda imajo tud odlično trgovino s premium komponentami kot so Fox, Marzocchi, Race Face, Vittoria, R.S.P, Camelbak, Formula, Easton, Krpan.

NUKEPROOF

Bajki, komponente in cunje, zasnovane in razvite v Belfastu v Severni Irski. “Core brand” s kvalitetno robo in hudo tekmovalno ekipo. Težko je “ne bit fan”!

MTB

#1 spletna stran z novicami o gorskem kolesarstvu v Sloveniji. Nujno si jo shrani med zavihke in beri vsak dan!

SUPERSNURF

Eden od najstarejših alteršportnih klubov v Sloveniji. Organizirajo brezplačne skupne fure, tečaje gorskega kolesarstva, športnega plezanja, imajo pa še “racing” oddelek kjer za DH četo skrbim tudi jaz.

ETHEN

Italijanski ponudniki očal tako za motociklizem kot za kolesarjenje. Vse je “made in italy”, poleg dobrih in estetskih izdelkov pa je super tudi cena!

DOBRA VILA

01 505 12 12 je magična številka, ki rešuje lakoto v Ljubljanskem okrožju ( Center – Bežigrad – Šiška ). Picerija s srcem in dušo, poleg pic pa dobiš še odlične burgerje, solate, perutničke in ostale specialitete. Poglej in jej!

FIVE TEN

Za moje pojme gladko najboljši čevlji za MTB! Znamka, ki je ne menjam in sem ji zvest že od 2007! Če mi ne verjameš pejt v katerikoli shop in probaj grip na pedalu. #nuffsaid

WD-40 Slovenija

Vrhunska maziva z bogato zgodovino. Pomoje ga ni človeka, ki še ni slišal za WD-40. Ampak ne ponujajo samo legendarnega WD-40 univerzalnega spreja. Imajo tudi celotno Bike in Specialist linijo in tako pokrivajo vsa področja uporabe.

RedBull

RED BULL

Zame najbolj okusna energijska pijača na svetu in večne sanje, da bi enkrat v svoji športni karieri nosil RB čelado. No, do čelade žal nisem segel, imam pa to srečo, da so me še vseeno sprejeli v svojo RB družino in me podpirajo pri mojem ustvarjanju. Ponosn, srečn in hvaležn!
#tidakrila

SODELOVANJE

Za sodelovanje na kakršnekoli načine me kontaktirajte.

Kristjan Vreček
+386 31 694 647
kristjan.vbag@gmail.com